Sende tilbud til kunde

Tilbud til kunder sender du enkelt ved å klikke på en egen send-knapp direkte fra ordre som er opprettet. Kunden får da en e-post hvor han kan klikke på link, og vil få se en webside med tilbudsinformasjon. Denne tilbudssiden kan spesialtilpasses for hver enkelt bedrift.

På tilbudssiden kan du legge inn video, tekst, dokumenter med mer. I tillegg til dette har kunde tilgang på selskapets prosedyrer, noe som gir trygghet for at han skal velge deg. Skulle du være uheldig å ha glemt noe i tilbudet, da kan man enkelt rette dette, for tilbudssiden viser alltid det siste du har lagret.

På tilbudssiden kan det også implementeres en knapp for aksept av tilbud, alternativt også med signering med bankID.

Før du starter å lage tilbud lager du tilbudsmaler. På den måten kan kompliserte tilbud ferdigstilles på 2 minutter. Malene kan du hele veien endre og spisse slik at de blir bedre og bedre etter hvilke erfaringer du gjør deg med hva som virker best. Kanskje det beste med tilbudsmodulen er at systemet purrer opp svar helt automatisk, ut fra hvilken dato du setter. Fra denne datoen sendes purring ut en gang hver uke. Du bestemmer selv tekst i emnefeltet og i e-postmeldingen, på hver enkelt purring. Dette settes opp på forhånd.

Salg handler om oppfølgning, og førsteinntrykk. Her er hjelpen BlueTag gir, helt unik i forhold til andre systemer.

Tilbudsbilde

Tilbudsbilde

Kontakt oss!

Vi hjelper deg uansett hva utfordringen din er. Du trenger kun å sende oss en forespørsel, om hva du trenger hjelp med, uansett om det er et stort eller lite problem! Ta kontakt med oss og vi fikser det!