Ordreoversikt

Bildet viser oversiktsbilde når man har åpnet en ordre i systemet.

Her har du alt på en jobb/ordre. Øverst ser du kontaktpersoner og økonomisk måling. Her finner du sanntids-økonomioversikt, hvor alle kostnader fra leverandører blir lastet opp, fra leverandør til korrekt ordre. Siden alt personell stempler timer, måles dette også på økonomi hver dag.

Fakturering skjer også på ordre. På denne måten har og ser du enkelt oversikt over økonomi. Avvik på økonomi varsles med avvik. Her sender du også rekvisisjoner, og har oversikt over bestillinger. Du ser alle faktura fra leverandør og faktura til kunde med salgsartikler. Du kan også kreditere på ordre.

Du finner oversikt over alle timeregistreringer, registrert med GPS som viser når personell startet på jobb og hvor på kart. Avvik finner du også tilhørende riktig ordre.

E-poster som er kommunisert på ordre, finner du full historikk på i e-postdelen av ordren. Jobbinformasjon til kunde, med linker for å kunne sende enkelt og direkte til kunde.

Du kan lage kataloger med bilder, videoer og dokumenter på ordre.

Jobbrapporter ser du også på ordre. Her er det personell ute på prosjektet som laster opp bilder/video/dokumenter og rapport.

Nederst har du oversikt over prosedyrer.

Med andre ord, her har du alt på et sted. Husk at når du lager en ny ordre, kan du lage og benytte deg av ferdige maler. På den måten kan en komplisert ordre, med mye dokumentasjon lages på 10 sekunder. Det er selvsagt også mulig å spesialtilpasse for ditt behov.

Kontakt oss!

Vi hjelper deg uansett hva utfordringen din er. Du trenger kun å sende oss en forespørsel, om hva du trenger hjelp med, uansett om det er et stort eller lite problem! Ta kontakt med oss og vi fikser det!