Salgs- og informasjonskampanjer (CRM)

I dette programbildet setter man enkelt opp malbaserte salgs- eller informasjonskampanjer som man kan tidstyre

Her kan du enkelt forberede så mange e-postkampanjer du ønsker. I tillegg setter du opp antall dager mellom når e-postene skal gå ut.

Du kan enkelt velge kunder/leverandører, eller finne e-poster som du bare dropper i adressefeltet, så går meldingene ut automatisk. Svarer en mottaker på en kampanje, så tar du dem like enkelt vekk fra listen.

Poenget er at i salg handler det om å følge opp, med mange henvendelser, og selvsagt med nyttig og rett info. Finn ut hva dine kunder ønsker av info, og lag kampanjen. Du har i dette bildet full oversikt over resultatet. Dette er noe likt hvordan Facebook gjør dette, bare mer personlig og målrettet.

Målet før vi laget modulen var at man ikke skulle ha behov for selgere. Her trenger man bare noen som gjør en jobb med å finne e-postadressene, så er du i gang.

Alle mailer bør gjøres personlig, for ikke å bli oppfattet som spam eller et nyhetsbrev.

Systemet kan også brukes som påminnelse til feks god jul eller sommer meldinger eller lignende.

Har du utfordringer i dag med å følge opp kunder? I BlueTag så setter du deg ned en dag og lager alt ferdig, så slipper du å tenke mer på det resten av året.

Kontakt oss!

Vi hjelper deg uansett hva utfordringen din er. Du trenger kun å sende oss en forespørsel, om hva du trenger hjelp med, uansett om det er et stort eller lite problem! Ta kontakt med oss og vi fikser det!