Avvik og avviksbehandling

Avvik er tilrettelagt for å tilfredsstille kravene i ISO-standardene, og det er flere forskjellige muligheter til å velge hvilken type behandling du ønsker.

Noe av det beste i BlueTags avviksbehandling er at du kan opprette kataloger med bilder, video og dokumenter på hver sak. Også i sakskommentarene kan du legge til bilder, videoer og dokumenter. På denne måten blir det veldig oversiktlig å lese og behandle et avvik. Et bilde sier som sagt mer enn 1000 ord!

I avvikslistingene kan du sortere på type avvik og selvsagt er det søkefunksjoner slik at du enkelt kan søke opp saker, personer, hendelser eller annet. Du kan også legge inn tall på økonomisk tap

Du kan også enkelt sende saken videre med å trykke på «Send avvik på e-post». Mottaker får da en e-post med link der han kan se hele saken. Hele saksdokumentasjonen er da helt uproblematisk å sende selv om avviket skulle inneholde store mengder videoer og bilder. Du kan redigere og tilføre informasjon i ettertid.

All aktivitet i hver enkelt sak blir logget, og oppført i egen logglisting inne i sakene. Det er mulig med spesialtilpasning av avviksmodulen.

Kontakt oss!

Vi hjelper deg uansett hva utfordringen din er. Du trenger kun å sende oss en forespørsel, om hva du trenger hjelp med, uansett om det er et stort eller lite problem! Ta kontakt med oss og vi fikser det!